Nyitott pozíciókkal és gyakorlati helyekkel vár a Szegedi Állásbörze

szegedi állásbörzeIdén tizennyolcadik alkalommal rendezzük meg az SZTE-n a Tavaszi Állásbörzét, egybekötve a negyedik Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje rendezvénnyel. Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása. Az eseményen helyi, regionális és országos cégekkel egyaránt találkozhatnak. Kiállító cégeink képviselői 4-12 m2-es standokon fogadhatják a látogatókat, ahol lehetőség nyílik a tájékoztatásra, az érdeklődők feltehetik kérdéseiket és leadhatják önéletrajzaikat.


A Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje rendezvényünket három éve indítottuk útjára, mivel egyre nőtt az igény arra, hogy a munkaerőpiacra kilépő hallgatók szakmai gyakorlatok teljesítésének segítségével kellő munkatapasztalattal egészítsék ki megszerzett diplomájukat. A börze segít a személyes kapcsolat, benyomás kialakításában, így olyan gyakornoki helyekre jelentkezhetnek a hallgatók, melyek hozzájuk a legközelebb állnak és a cégek is személyes impressziójuk szerint dönthetnek.

Szakmai előadások és tancásadások is várnak Szegeden

Ha ez mind nem lenne elég, számos kiegészítő program várja a rendezvényre kilátogatókat. Állásbörzénk a Greeneration Roadshow első állomása: Zöld Iroda workshop, Greeneration Kamion, műhelybeszélgetések, sikersztorik, nyereményjáték… Érdekes programokat ígérnek még az Előadó Tér szakmai előadásai, valamint a Kérdezz-Felelek! (CSMKH Munkaügyi Központ, Nemzeti Pályainformációs Központ és a Europe Direct Szeged szakértőivel), és a WTS Klient cégcsoport szakmai alkalmassági tesztjei.

XVIII. SZTE Tavaszi Állásbörze és IV. Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje

Időpont: 2013. március 13. (9.00-17.00)

Helyszín: Szeged, Ady tér 10., Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK)

A nap folyamán a Dél-Alföldi Grafológia Centrum, Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, az SZTE Karrier Iroda munkatársainak, és Nádudvari Gabriella stíluskommunákációs mentor közreműködésével lehetőség nyílik grafológiai, pályaorientációs, karrier és stíluskommunikációs tanácsadásokon való részvételre. A HAESF Ösztöndíj Alap standjánál angol nyelvű önéletrajz, motivációs levél írásában lehet segítséget kérni. Megfelelő önéletrajz fotó elkészítésére is lehetőséget biztosítunk rendezvényünkön Pink Petra Photography közreműködésével. Az ExxonMobil „Come, See & Win” programjának keretében a cégnél aktuális gyakornoki pozíciókra lehet jelentkezni angol nyelvű állásinterjúk keretében. Aki pedig elfárad a nyüzsgésben, az a Relax Sarok egyik zugában pihenheti ki magát, köszönhetően a Babzsák Teaház és Művészeti Galéria, valamint az SZTE Klebelsberg Könyvtár együttműködésének. Nyereményjátékunk aktív résztvevői a Karrier Café-ban ereszthetik ki a fáradt gőzt.

A rendezvényen gazdagodhatnak kiadványunkkal, az Állásbörze Kalauzzal, amelyben összegyűjtöttük a kiállító cégek bemutatkozó anyagait, aktuális állásajánlatait, gyakornoki pozícióit, kiegészítve tanácsadó mellékletünkkel!

 

szegedi börze