A Szegedi Tudományegyetem állásbörzével indítja a tavaszt

szegediallasborzeÉvek óta nem vett részt annyi cég és szervezet a Szegedi Tudományegyetem Tavaszi Állásbörzéjén, mint ahányan idén érkeznek. Március 26-án nem csak a hallgatókat várja a rendezvény a József Attila Tanulmányi és Információs Központban, hanem a már végzett diplomásokat is, idén először pedig a látogatók megválaszthatják a Börze kedvenc kiállítóit is. Az érdeklődők között biztosan ott lesz a GTK macija, Barnabás, aki új fotóval frissíti majd önéletrajzát a Börze helyszínén.

 

Közel 40 kiállító kínál majd álláslehetőséget és szakmai gyakorlati helyeket a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak az intézmény 19. Tavaszi Állásbörzéjén. Az érdeklődők ismét találkozhatnak a régió legnagyobb cégeivel, a Bonafarm Csoporttal, a Merdeces-Benz kecskeméti gyárának munkatársaival vagy a ContiTech képviselőivel.

szegedi-allasborze

   

Az Egyetemmel évek óta partnerségben működő vállalatok mellett idén olyan új kiállítók is érkeznek a rendezvényre, mint a Florin Cosmetics és az épülő ELI-Alps Lézeres Kutatóközpont. A hallgatók tehát ezúttal is széles kínálatból válogathatnak, az egész nap látható Állásbörze Faliújságon pedig további ajánlatok között kereshetik a számukra megfelelőt.

A program már reggel 9-kor kezdetét veszi az SZTE rektora, Dr. Szabó Gábor köszöntőjével, illetve az Alma Mater Díj 2014. átadásával. Az elismerést minden évben az SZTE-vel szoros tudományos vagy szakmai kapcsolatot ápoló, a Szegeden végzett hallgatókat kiemelten foglalkoztató vállalat kapja. A cégbemutatók mellett HR tanácsadók és trénerek segítik egész nap az érdeklődőket az ütőképes pályázati anyagok összeállításában. Aki időközben az önéletrajzában szereplő fotóját is szeretné frissíteni, erre is lehetőséget kap a kísérő programok keretében. A próbainterjúkra, személyes kapcsolatépítésre készülő látogatók a Karrier Café és a Relax Sarok lehetőségeit kihasználva kapcsolódhatnak ki a megmérettetés előtt.

Az érdeklődők az SZTE Karrier Iroda honlapján tájékozódhatnak a résztvevő cégekről, illetve az Állásbörzét kísérő programokról.