A legirigylésreméltóbb állások a világon

legjobb munkák a világonEgzotikus sziget gondnok

A világ legjobb állásának kikiáltott "munkahelyet" Ben Southall tölthette be, így fél évig a Hamilton nevű ausztrál sziget gondnoka volt. Havi 12 óra munka, fél éven éven át, 20 millió forintért. Ben egy luxusvillában lakott, tesztelte a sziget strandjait, fotóblogot és internetes naplót vezett, hogy népszerűsítse az ausztrál turizmust.


Hivatásos boltkóros

Egy francia hölgy, Florence Romuald kapta a lehetőséget, hogy fél éven keresztül, kötelességből vásároljon. New Yorkban, Párizsban, Berlinben, Tokióban, Hongkongban és Milánóban shoppingoljon közel 3 millió forintos keretből. Az éjszakáit luxusszállodákban töltötte, az utazásokat pedig repülővel, az első osztályon utazva tette meg. Minden megvásárolt terméket megtarthatott, ezen felül pedig 5 ezer eurós fizetést kapott, ezért cserébe vásárlási tanácsokat adott, illetve a zsákmányokat mutatta be az interneten.

Ágy tesztelő

Roisin Madigan álmai állását nyerte el szó szerint, amikor megkapta a "munkát". Angol egyetemista révén azt tehetett pénzért- amit talán a legszívesebben mindenki tenne - aludhatott. Ő havi 300 ezer forintért tesztelhette a matracokat és azoknak kényelmét. De még nála is jobban járt Leigh McCarron, aki alvásügyi igazgatóként dolgozik, és évi 20 millió forintot keres az alvással. Hetente 3 alkalommal utazik vasúti hálókocsikban, ahol ellenőrzi az ágyak minőségét.

newsee.hu